in

Romë. Mbërrin në spital me plumb në faqe e nuk jep shpjegime

Një 41-vjeçar shqiptar ka shkuar vetë në urgjencën e spitalit Sandro Pertini të kryeqytetit. Karabinierëve që kanë nisur hetimet, nuk u tregon se si e ka marrë plumbin në faqe

Romë, 29 tetor 2013 – Një rast të pazakontë kanë ndeshur mbrëmjen e djeshme mjekët e spitalit Sandro Pertini të Romës. Një shqiptar 41 vjeç ka shkuar me këmbët e veta në repartin e Urgjencës me një plagë të madhe në faqe të shkaktuar nga një plumb.

Siç parashikohet në këto raste mjekët, pasi e kanë kuruar, kanë sinjalizuar menjëherë rastin te karabinierët që kanë marrë në pyetje 41-vjeçarin për të mësuar se çfarë i kish ngjarë.

E bukura është se deri tani – sipas karabinierëve që kanë nisur hetimet – shqiptari nuk ka pranuar të japë shpjegime se si dhe nga kush është plagosur në faqe.

Contratto a progetto. Ho diritto all’indennità di fine rapporto?

Shërbimi Civil përjashton të rinjtë e huaj. Paraqitet padia për diskriminim