in

Sanatoria Udhëzuesi i Stranieriinitalia.it (i përditësuar)

Kriteret për punëdhënësit dhe punonjësit. Procedura para dhe pas nisjes së kërkesës.

Romë, 12 shtator 2012 – Më në fund është botuar më 7 shtator në Gazetën Zyrtare dekreti ndërministror që, siç parashikon ligji që solli në fuqi normën kalimtare të sanatores, ka përcaktuar në detaje aspektet “e errëta” të procedurës.

Duke pasur parasysh dekretin ndërministror, udhëzimet e dhëna së fundi nga ministria e Brendshme, ajo e Punës dhe nga Zyra e Tatim taksave, hallkat kryesore të sanatores do të jenë në linja të përgjithshme këto të mëposhtmet.

Regolarizzazione. La guida aggiornata di Stranieriinitalia.it

Shija e turizmit bio në Shqipëri