in

Serbi-Shqipëri. Ja imazhet që nuk dha regjia serbe

Ndërsa kuqezinjtë marrin flamurin që fluturoi mbi stadiumin e Partizanit në Beograd (që nuk mund të quhet flamuri shqiptar pasi është me sfond të zi, ka hartën me ngjyrë të kuqe të Shqipërisë etnike me shqiponjën dykrenare në mes e me fotografitë e Ismail Qemalit dhe të Isa Boletinit në krah), në fushë zbresin edhe tifozë serbë, një prej të cilëve me një stol në dorë me të cilin godet Balajn. Nga ky çast, ishte vërtet e paimagjinueshme që loja të mund të riniste.

Serbi-Shqipëri. Çaste të tensionuara në aeroportin e Beogradit, policia ndalon gazetarët shqiptarë

Kuqezinjtë priten si heronj në Rinas