in

Shqiptarët urojnë njëri-tjetrin, bllokohen linjat telefonike

Disa agjenci lajmesh bëjnë të ditur se mijëra shqiptarë me banim në Itali dhe në Greqi, duke u përpjekur të përshëndesin të afërmit për këtë moment të gëzuar, kanë shkaktuar bllokimin e linjave telefonike.

Duket se agjencitë turistike janë kontaktuar nga një numër shumë i madh personash që kërkonin informacione mbi mundësinë e ardhjes në Itali nga Shqipëria për festat e fundvitit, kur liberalizmi do të ketë hyrë në fuqi.

Iniciativa antiraciste në kujtim të Tragjedisë së Otrantos

Liberalizimi i vizave është realitet