in

Trafik droge. 9 arrestime, 782 kg marihuanë e sekuestruar

Mes të akuzuarve 7 janë shqiptarë

Romë, 20 maj 2014 – Mëngjesin e sotëm, Guardia di Finanza e Firences, në bashkëpunim me atë të Romës, Tivolit, Chiavarit, Fermos e Fanos, ka arrestuar nëntë persona të akuzuar për trafik ndërkombëtar të lëndëve narkotike. Të arrestuarit janë shtatë shqiptarë, një rumun dhe një italian.

Financierët e Firences kanë sekuestruar gjithashtu 782 kg marihuaë, që nëse organizata kriminale do të kish arritur ta hidhte në treg do të fitonte rreth 4,6 milionë euro fitime

Nxënësit e huaj. Ministria (jo ligji) kërkon lejen e qëndrimit

Vrau të bijën e të shoqen. Për mjekun e avokatëve, Veli Selmanaj “është mendërisht i paaftë”