in

UEFA: “Shqipëria rishkruan historinë”

“Shqiponjat e zeza mbizotërojnë në Armeni dhe shkojnë në fazën finale të Evropianit për të parën herë në historinë e tyre”.

Kështu shkruhet menjëherë pas ndeshjes në faqen zyrtare internet të EUFA-s, ku sintetizohet në pesë rreshta fitorja historike e kuqezinjve, falë të cilës Shqipëria shkon për herë të parë në fazën finale të kompeticionit më të rëndësishëm evropian.

Ndërsa në rrjetin social facebook, si për çdo përfaqësuese të kualifikuar, UEFA ka publikuar një foto të ekipit shqiptar me mesazhin: “Shihemi në Francë, Federata Shqiptare e Futbollit. Përgëzime Shqipëri!”.

 

QUALIFIED! See you in France, Federata Shqiptare E Futbollit! Congratulations Albania! #EURO2016

Posted by UEFA EURO on Domenica 11 ottobre 2015

De Biasi: “Felicissimo, perché con la nazionale gioisce un popolo intero”

Una squadra nella UE del calcio