in

Vendimet e para të qeverisë: portreti i Ismail Qemalit në cerimonial, kodi etik dhe ndalimi i importit të plehrave

Mbrëmjen e të dielës, 15 shtator 2013, kabineti i Kryeministrit Edi Rama ka zhvilluar për rreth 30 minuta mbledhjen e parë zyrtare gjatë të cilës janë miratuar tre vendimet e para.

Vendimet e marra, sipas lajmërimit zyrtar të Këshillit të Ministrave, janë:

1. Zëvendësimi i portretit të Presidentit të Republikës në ceremonialin zyrtar me portretin e themeluesit të shtetit modern shqiptar, Ismail Qemalit;

2. Miratimi i Kodit Etik Ministror;

3. Ndalimi i importit të plehrave në Republikën e Shqipërisë.

Lexo edhe: Nga votëbesimi në Kuvend deri në mbledhjen e parë në selinë e Kryeministrisë

Qeveria Rama merr votëbesimin, betohet e bën mbledhjen e saj të parë

Premio Melograno 2013. Si cercano le campionesse della convivenza