in

Venecia. Një kg kokainë e 600 gr heroinë në makinë, arrestohet

Edison Isufi, 32 vjeç, e kishte fshehur drogën në panelin e autoveturës

Romë, 30 korrik 2015 – Edison Isufi, 32 vjeç, rezident në provincën e Vicenzës është arrestuar nga Karabinierët në bashkëpunim me Guardia di Finanza.

Isufi është ndaluar ndërsa ngiste veturën e tij në një rrugë të komunës Concordia Sagittaria në provincën e Venecias. Edhe pse dukej sikur gjithçka ishte në rregull, 32-vjeçari është bërë menjëherë nervoz, gjë që ka rënë në sy të karabinierëve të cilët kanë vendosur të kontrollojnë imtësisht autoveturën. Kur kanë çmontuar panelin e makinës, kanë gjetur të fshehura në sistemin e ajrimit tri pako me rreth 1 kg kokainë dhe 600 gr heroinë.

Edison Isufi është mbyllur në burgun e Pordenones.

Futboll. Kukësi-Legia Varshavë ndërpritet për probleme sigurie

Huliganët e Kukësit si sjellës të fatkeqësisë