in

Vret gruan me thikë, nuk pranonte dot që po e linte

Milano, 10 shtator 2010 – Agjencia e lajmeve Ansa bën të ditur se në një fshat të Brianzas, një 50-vjeçar ka therur për vdekje të shoqen dhe më pas ka pritur karabinierët që e kanë arrestuar. Burri, Ramiz Draka, sipas informacioneve të para duket se nuk pranonte faktin që e shoqja kishte vendosur ta linte, pas 20 vjetëve martesë dhe katër fëmijëve. Viktima është Sabina Kazanxhiu, 48 vjeçe, dhe dje është kthyer në ish shtëpinë e çiftit për të marrë ca dokumente. I shoqi e ka goditur në shpinë dy herë me një thikë të madhe kuzhine.

Tokë dhe qiell në pikturat e Mikel Gjokajt

Kapen dy të arratisurit nga burgu i Pizës