in

Zyra për shtetësinë në Romë ndërron adresë

Nga e hëna 18 qershor 2012, duhet shkuar në rrugën Ostiense 131/L. Takimet vetëm me prenotim në sitin e Prefekturës dërron seli

Romë, 6 qershor 2012 – Ndërron seli zyra e shtetësisë së prefekturës së Romës.

Nga e hëna 18 qershor, selia e sheshit Tommaso De Cristoforis, nr.3 mbyllet, dhe zyra transferohet në rrugën Ostiense 131/L, pranë shumë të tjerave të prefekturës. Nga data 18 qershor, të gjitha kërkesat e shtetësisë për martesë apo për rezidencë do të paraqiten në zyrën e re të rrugës Ostiense.

Zyra pranon qytetarët vetëm me takim, që prenotohet on line në faqet internet të Prefekturës. Kush ka paraqitur kërkesën, mund të ndjekë rrugëtimin burokratik të praktikës në faqet e ministrisë së Brendshme.

Monti: “No a crisi di governo per la riforma della cittadinanza”

Ancona. Tre të arrestuar e rreth 170 kg marijuanë e sekuestruar