in

Aktivitet mbarëshqiptar në Grosseto

Më 15 dhjetor nga ora 09:00 deri në 13:00, në Sallën Pegaso të Pallatit të Provincës së Grossetos, organizohet një takim për shqiptarët nga të gjitha trojet. Gjatë mëngjesit do të ketë një bisedë me të ftuarit Maurizio Buzani, koordinator i “Cittadini del Mondo”, dhe kryetarë shoqatash të “Forum del Terzo Settore” të Provincës së Grossetos. Në fund do të shfaqet filmi dokumentar Shqipëria, vendi përballë i Institutit Luce që trajton historinë e Shqipërisë gjatë shekullit XX dhe marrëdhëniet e vazhdueshme me Italinë.

Organizon Durim Mema
Cel: 393 3135501
Tel: 0564 401065
durim-mema-78[at]libero.it

1980 – Kur në gojë të ujkut hidhnim valle /2

Efektet e krizës globale në Shqipëri