in

Bruksel. Atentat terrorist në zemër të Evropës

Dy shpërthime në zonën e Nisjeve të aeroportit ndërkombëtar të Brukselit në orën 8 po trondisin mbarë Evropën. BBC flet për të vdekur e të plagosur. Deri tani, lajmet janë akoma të pjesshme, flitet për 11 viktima dhe 25 të plagosur, por shifrat është e mundur të ngrihen.

Dy shpërthimet vijnë tre ditë pas arrestimit të Salah Abdeslam, i kërkuari kryesor për atentatet e Parisit të 13 nëntorit të shkuar.

Policia ka evakuuar aeroportin e ka ndaluar veç trafikut ajror edhe atë hekurudhor që lidh aeroportin me qendrën e qytetit. 

Disa burime flasin për gjetjen e disa bombave akoma të pashpërthyera.

(në përditësim)

Caserta. Qëllon mbi të panjohur që i hyjnë në shtëpi. Vdes hajduti

Sulme terroriste në Bruksel. Kamikazë në aeroport, bomba në metro