in

Catania. Niseshin për Londër me dokumente të falsifikuara, arrestohen

Kontrollet e përforcuara të policisë së kufirit, pas atentateve të Parisit e të Brukselit, kanë zbuluar ditët e fundit në aeroportin e Catanias dy shqiptarë që donin të niseshin drejt Londrës me karta identiteti italiane të falsifikuara. Janë të rinjtë Klevis Zaraj dhe Gilbert Malecaj. Rreth një muaji më parë, në të njëjtin aeroport, për të njëjtën arsye, ishin arrestuar edhe dy të tjerë: Edison Bajramaj dhe Shkëlqim Cokaj.

Edison Bajramaj:

Shkelqim Cokaj:

Klevis Zaraj

Gilbert Malecaj:

 

“Transit Albania&Italia”, udhëzime refugjatëve për të vazhduar rrugën në BE

Leja e qëndrimit. Kur duhet përditësuar e ç’procedurë duhet ndjekur?