More stories

 • in

  Fanfara Tirana në koncertin e 1 Majit në Romë, edhe me Max Gazzè

  Aromë Shqipërie në koncertin e madh të 1 Majit që si çdo vit mbahet në sheshin San Giovanni në Romë. Pas performancës së pasdites me Modena City Ramblers, Fanfara Tirana u kthye sërish në skenë në mbrëmje. Këtë radhë në krah të kantautorit Max Gazzè për këngën e tij të fundit “La vita com’è”. More

 • in

  Sa e bukur është Shqipëria e parë nga lart

  Me këmbët në tokë, Shqipëria edhe ta mërzit, me trafikun e çmendur në qytete, pisllëkun e baltën e rrugëve, pallatet vend e pa vend që nuk u lënë vend as ambulancave e makinave të zjarrfikësve të kalojnë, me natyrën e mrekullueshme por të bërë pis nga njerëzit (kur nuk e kanë betonizuar akoma)… Të gjitha […] More

 • in

  Sa e bukur është Shqipëria e parë nga lart

  Me këmbët në tokë, Shqipëria edhe ta mërzit, me trafikun e çmendur në qytete, pisllëkun e baltën e rrugëve, pallatet vend e pa vend që nuk u lënë vend as ambulancave e makinave të zjarrfikësve të kalojnë, me natyrën e mrekullueshme por të bërë pis nga njerëzit (kur nuk e kanë betonizuar akoma)… Të gjitha […] More

 • in

  Rrugët e sheshet e Shqipërisë në “Google Street View”

  Kompania Google do të fillojë udhëtimet dhe fotografimin e rrugëve të Shqipërisë për të ofruar eksplorim virtual të tyre përmes fotografive panoramike Nga data 29 prill automjetet e Google-it do të fillojnë eksplorimin e rrugëve kryesore dhe pikave turistike të Shqipërisë për të aktivizuar shërbimin e pamjes virtuale 360 gradë për hartat e Shqipërisë. Projekti […] More

 • in

  Rrugët e sheshet e Shqipërisë në “Google Street View”

  Kompania Google do të fillojë udhëtimet dhe fotografimin e rrugëve të Shqipërisë për të ofruar eksplorim virtual të tyre përmes fotografive panoramike Nga data 29 prill automjetet e Google-it do të fillojnë eksplorimin e rrugëve kryesore dhe pikave turistike të Shqipërisë për të aktivizuar shërbimin e pamjes virtuale 360 gradë për hartat e Shqipërisë. Projekti […] More

 • in

  70 vjet Vespa, motoçikleta e kthyer në legjendë

  Mbi 18 milionë të shitura në të katër anët e botës Milano 23 prill 2016 – Simbol i “dolce vita”-s, “Vespa”, feston sot 70-vjetorin e krijimit të saj, pa e ndier aspak peshën e moshës. Kur Enrico Piaggio, më 23 prill 1946 depozitoi patentën e ”Vespës” në Firence, pikësynimi i tij ishte të rimëkëmbte sipërmarrjen, […] More

 • in

  70 vjet Vespa, motoçikleta e kthyer në legjendë

  Mbi 18 milionë të shitura në të katër anët e botës Milano 23 prill 2016 – Simbol i “dolce vita”-s, “Vespa”, feston sot 70-vjetorin e krijimit të saj, pa e ndier aspak peshën e moshës. Kur Enrico Piaggio, më 23 prill 1946 depozitoi patentën e ”Vespës” në Firence, pikësynimi i tij ishte të rimëkëmbte sipërmarrjen, […] More

 • in

  La meravigliosa Anbeta Toromani a sensibilizzare il pubblico ad andare a teatro

  “Lo spettacolo dal vivo è dove vivi le emozioni”, campagna di sensibilizzazione per l’ampliamento del pubblico della danza e del teatro promossa da Campadidanza.it. “Lo spettacolo dal vivo è dove vivi le emozioni”. Questo lo slogan della campagna di sensibilizzazione per l’ampliamento del pubblico della danza promossa da campadidanza.it che è partita con uno spot che ha […] More

 • in

  La meravigliosa Anbeta Toromani a sensibilizzare il pubblico ad andare a teatro

  “Lo spettacolo dal vivo è dove vivi le emozioni”, campagna di sensibilizzazione per l’ampliamento del pubblico della danza e del teatro promossa da Campadidanza.it. “Lo spettacolo dal vivo è dove vivi le emozioni”. Questo lo slogan della campagna di sensibilizzazione per l’ampliamento del pubblico della danza promossa da campadidanza.it che è partita con uno spot che ha […] More

 • in

  Prince, mbreti e muzikës pop, ndahet nga jeta në moshën 57 vjeçare

  Prince ishte shtruar me urgjencë pak ditë më parë, por më pas agjenti i tij kishte siguruar të gjithë dashamirësit e artistit duke u folur për një “grip të keq”. Trupi u gjet në një nga ashensorët e shtëpisë në pjesën që përdorte si studio regjistrimi.Në karrierën e tij, nga fundi i viteve ’70, Prince […] More