in

Dërgoju dashuri të dashurve të tu

Festat përfaqësojnë një moment shumë të rëndësishëm të vitit dhe të ndjerë nga të gjithë shqiptarët.
Është një mundësi për t’u takuar me njerëzit e dashur, për të qenë së bashku me familjen dhe për të organizuar darka të gjitha së bashku me gatime tradicionale vendase, si gjeli i detit apo ëmbëlsirat tipike të çdo qyteti.
Për shumë bashkatdhetarë që jetojnë në Itali, muaji dhjetor është një mundësi për t’u kthyer në atdhe, ndërsa të tjerë mbeten këtu, por me zemër janë në Shqipëri.


Falë Ria Money Transfer, vendi ynë dhe të dashurit tanë janë më afër dhe ne mund të dërgojmë para aty ku ka më shumë rëndësi për ne, me norma gjithnjë e më të favorshme dhe kurse këmbimi të shkëlqyera.
Ju mund të dërgoni para shpejt, me lehtësi dhe siguri nga një prej pikave të markës Ria ose një agjent i autorizuar te familja dhe miqtë. Përfituesit do t’i marrin fondet shpejt dhe me siguri.
Për më tepër, falë partneritetit me EasyPay, rrjeti i agjentëve të Ria është edhe më i gjerë.
Ria Money Transfer, është një degë e Euronet World Wide, Inc. (NASDAQ: EEFT), e cila është e specializuar në shërbimet ndërkombëtare të transferimit të parave. Ria është e pranishme në mbi 160 vende të botës me një rrjet prej rreth 507,000 pikash shitjeje.

Elezioni a Roma. Claudio Paravati: un impegno al plurale

Il candidato Edmond Godo: un patto d’integrazione per una Roma multietnica e multiculturale