in

Dërgoni në shtëpi magjinë e pushimeve me Ria Money Transfer filluar me 2.50 euro

Doni të dërgoni para tek të afërmit tuaj në Shqipëri? Ne në Ria, e dimë që cdo qindarkë vlen! Prandaj edhe ofrojmë tarifat më të lira dhe më konkurruese në treg. Deri në 31 Janar 2024, ne ofrojmë tarifa fantastike duke filluar me 2.5 euro për transfertat drejt Shqipërisë, në cdo pikë tonën kudo në Itali.

Dhe, dëshirojmë të shtojmë edhe më shumë magjinë këtë sezon festash. Për cdo transfertë parash që do të kryeni deri më 6 Janar 2024, ju mund të fitoni një voucher udhëtimi me vlerë 2000€.

Ria Money Transfer është një lider global në industrinë e transfertave ndërkufitare të parave dhe segmentit të biznesit të Euronet Ëorldëide, Inc. (NASDAQ: EEFT), me një rrjet prej më shumë se 540,000 pikash dhe prezencë në 194 shtete në mbarë botën.

Ne e kuptojme mjaft mire impaktin e remitancave ne jetët e gytetarève

Migranti. Calenda contro l’accordo tra Italia e Albania: “Una mossa demenziale che non risolve nulla”