in

Ne e kuptojme mjaft mire impaktin e remitancave ne jetët e gytetarève

Ria Money Transfer ka nisur aktivitetin e vet në Itali në vitin 2001. Që nga ajo kohë, ne jemi rritur falë inovacionit të vazhdueshëm dhe afërsisë sonë me klientët.

Ne e kuptojmë mjaft mirë impaktin e remitancave në jetët e qytetarëve. Është ky angazhim që na furnizon me dëshirën për të mundësuar shërbim të shpejt dhe të sigurtë.

Për qindra e mijëra shqiptarë që jetojnë në Itali, të cilët dëshirojnë të qëndrojnë të lidhur me të afërmit dhe të dashurit e tyre, Ria i dërgon paratë e punës së tyre të lodhshme  direkt e në duart e atyre, të cilët kanë më shumë nevojë për to.

Jemi gjithmonë në mbështetje të klientit. Nga skuadra e dedikuar e shërbimit të klientit deri në shumëllojshmërinë e shërbimeve që ofrojmë. Ria është aty nga nijsa  e deri në përfundim të transaksioneve të tyre.

Ria Money Transfer është një lider global në segmentin e industrisë dhe biznesit të transfertave ndërkombëtare të parasë të Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT). Me një rrjet prej 540,000, jemi prezent në më shumë se 194 shtete dhe territore.

POESIA DELLA MATERIA – A Roma la Mostra personale dell’artista albanese ASTRIT SHOTI

Dërgoni në shtëpi magjinë e pushimeve me Ria Money Transfer filluar me 2.50 euro