in

Durrës. Sekuestrohen 850 kg drogë, arrestohet një person

Droga u gjet në një kamion që do të merrte tragetin për Bari

Tiranë, 11 dhjetor 2013 – Forcat e policisë kufitare në Durrës kanë sekuestruar natën e kaluar një sasi prej mbi 850 kg cannabis sativa, të fshehur në një kamion që do të udhëtonte drejt Barit, dhe kanë ndaluar drejtuesin e automjetit.

Sipas policisë, lënda narkotike u gjet e fshehur mes kutive me corape, që përbënin zyrtarisht mallin që kamioni do të transportonte në Itali. Veç sekuestrimit të drogës, forcat e policisë kanë arrestuar drejtuesin e mjetit, Ilir Durmishi, 35 vjeç.

 

Kam shtetësinë italiane. Ç’të ardhura duhet të kem për të marrë prindërit?

Fluturime të reja nga Bari, Genova dhe Napoli drejt Rinasit