in

Eurodeputeti Kukan për letrën e komisionerit Johannes Hahn shqiptarëve

Me pak fjalët që lejon të shprehurit në rrjetin social Twitter, eurodeputeti Eduard Kukan i shpreh mbështetje të plotë komisionerit evropian të Zgjerimit Johannes Hahn për letrën drejtuar shqiptarëve me të cilën shprehte keqardhje për mosgjetjen e dialogut e moshyrjen në zgjedhje të PD-së, si edhe mospajtimin dhe dënimin e hapur për këdo që mundohet të pengojë proceset demokratike në Shqipëri.
“Përkrahje të plotë komisionerit Johannes Hahn dhe letrës së tij drejtuar shqiptarëve” shkruan ai mbrëmjen vonë të të enjtes.

Lexo edhe
Komisioneri Hahn: “Shqiptarët meritojnë proces zgjedhor demokratik”
Shqiptarëve u shkruan një europian i lodhur me marrëzinë e tyre

 

Shqiptarëve u shkruan një europian i lodhur me marrëzinë e tyre

“Un saluto da Bolzano” di Gentiana Minga. L’elegante racconto poetico della migrazione