in

Flukset. Shpërndahen mes provincave kuotat e konvertimeve

Do të shërbejnë për shndërrimin në leje qëndrimi për punë, të varur apo të pavarur të lejeve të lëshuara për të tjera motive.

Romë, 20 dhjetor 2013 – Ministria e Punës ka shpërndarë mes provincave italiane mëse gjysmën (6.300 ndër 12.250) e kuotave të vëna në dispozicion për konvertimet në leje qëndrimi për punë të varur ose të pavarur të lejeve të llojeve të tjera, sipas nevojave të zonave.

Qarkorja e Ministrisë së Punës dhe Politikave Sociale e 19 dhjetorit 2013 lidhur me shpërndarjen në territor të kuotave

Gioia Tauro. Bllokohen 78 tonë fishekzjarre kineze me destinacion Shqipërinë

Gratta e vinci. “Un milione di euro a un badante filippino”