in

Historia e botës në dy minuta

Nga Bing Bang deri tek celulari, nga skllavëria deri te 11 shtatori 2001 e luftërat që pasuan, nga revolucioni industrial deri te Fukushima e frika e radioaktivitetit. Etapat më të rëndësishme të historisë së njerëzimit në dy minuta imazhe të njëpasnjëshme.
Është “detyrë shtëpie” e një 19-vjeçari amerikan, videoja mbi historinë e njerëzimit, që në Youtube ka pasur rreth 1 milion e 400 mijë shikime nga fundi i majit deri më sot.

Reforma e shtetësisë për të miturit? Mision i pamundur

Sanatoria. Sindikata UIL: “E vështirë dhe e shtrenjtë, rrezikon të dështojë”