in

Një grusht dhe nga toka e shqiptarëve, dhurata e Kryeministrit për Papën

Kryeministri i Shqipërisë ka botuar në profilin e tij Facebook dhuratën që do t’i japë nesër Papës. Është një kupë qelqi e mbushur me dhe nga Shqipëria me mesazhin
“Shenjtërisë së Tij, Papës Françesk.
Me lutjen e zjarrtë që, duke bekuar këtë grusht dhè nga trualli që shkeli këtë ditë, të shtrijë mirësinë e Zotit mbi të gjithë vendin e shqiptarëve.
Edi Rama
Në Tiranë, XXI-IX-MMXIV”

Torino. Zihet me të shoqen dhe e godet me thikë. Gruaja vdes pas pak orësh

Papa mbërrin në Shqipëri – Album fotografik