in

Për ty Atdhe – Dhuratë në 100 vjetor

Një dhuratë e veçantë për Shqipërinë në 100 vjetorin e pavarësisë është edhe albumi që Inva Mula ka prezantuar të hënën. Albumi  përmban 12 këngë patriotike, mes të cilave edhe Himnin Kombëtar shqiptar, të përpunuara nga Genc Tukiqi. Titullohet ‘Për ty Atdhe’, titulli i njërës prej këngëve të albumit, e kompozuar nga i ati i sopranos, Avni Mula dhe e kënduar në origjinal nga Mentor Xhemali.

100 vjetori i pavarësisë. Ish ambasadori Withers dhe profesori Qosja, qytetarë nderi të Vlorës

Napolitano uron popullin shqiptar për 100 vjetorin e pavarësisë