in

Për xhelozi, qëllon me sqepar të shoqen dhe të moshuarin për të cilin ajo kujdesej

Arrestohet në Nettuno një shqiptar 59 vjeç për tentativë vrasjeje të dy personave, të të shoqes dhe të një të moshuari 77-vjeçar për të cilin gruaja punonte

Romë, 9 nëntor 2011 – I luajtur mendsh nga xhelozia një shqiptar 59 vjeç ka qëlluar me sqepar të shoqen dhe të moshurin 77 vjeç për të cilin gruaja punonte si bashkëpunëtore familjare. 59 vjeçari ishte i bindur se mes të shoqes dhe të moshuarit kishte lindur një histori dashurie, ndaj edhe i ka sulmuar ndërsa e shoqja po shoqëronte të moshuarin në shtëpi. Ngjarja ka ndodhur të hënën në darkë, në Nettuno të provincës së Romës.

Kur i ka parë të dy bashkë, shqiptari ka humbur arsyen, ka marrë në dorë një sqepar dhe i ka sulmuar: fillimisht të moshuarin pastaj të shoqen. I moshuari tani gjendet i shtruar në spital në gjendje të rëndë, me një plagë të thelle në pjesën e majtë të ballit, ndërsa e shoqja ka qenë me fat, është vrarë lehtë sepse nuk është goditur me pjesën e hekurt të sqeparit.

59-vjeçari është arrestuar nga karabinierët dhe tani është mbyllur në burgun e Velletrit.

Berlusconi premton dorëheqjen

“Imigrantët? Ja pse janë ekonomikisht të vlefshëm për shoqërinë”