in

PosteMobile{br}Celulari i ri që shkruan edhe në shqip

Romë 26 maj 2011 – PosteMobile ka nxjerrë në treg PM1109 Mondo, celularin e ri të menduar për të huajt në Itali. Veçantitë e këtij celulari kanë të bëjnë pikërisht me gjuhët: ai ka qoftë menynë, qoftë sistemin e shkrimit të lehtësuar të SMS-ve,T9, në shumë gjuhë: italisht, anglisht, frëngjisht, spanjisht, shqip, rumanisht, rusisht dhe polonisht.

PM1109 Mondo është celular Dual Band GSM i prodhuar nga Huawei për Postat italiane dhe kushton 90 euro.

Shtatë vjet burg për trafik njerëzish skafistit shqiptar

Istat: “Popullsia rritet vetëm falë imigrantëve”