in

Quhet Nikolin Kola, personi që u mbyt të premten në lumin Ticino

Fatkeqësia dje në drekë, përpara syve të të shoqes

Romë, 17 gusht 2013 – Quhet Nikolin Kola dhe ishte rezident në Gallarate, 47-vjeçari i mbytur dje në ujërat e lumit Ticino në Oleggio të Novarës.

Pas dreke, bashkë me të shoqen, kishin vendosur të bënin plazh buzë Ticinos, madje edhe tragjedia ka ndodhur para syve të saj: ajo ka parë të shoqin kur ka hyrë në ujë, ka qenë aty kur tre plazhistë të tjerë kanë hyrë për ta ndihmuar e nuk ka mundur të bëjë asgjë kur e kanë nxjerrë në breg të pajetë.

 

Shqiptarët, një ushtri për Garibaldin

Foggia. Shtyp 26-vjeçarin e nuk ndalet. Arrestohet pirati i rrugës