in

Rreth nesh

“Bota Shqiptare – Gazeta e shqiptarëve në Itali” ka lindur në vitin 1999. Gjatë këtyre pesëmbëdhjetë vjetëve, falë një grupi pune të pasionuar dhe bashkëpunimit të vyer të disave ndër penat më të mira të publicistikës shqiptare, kjo gazetë është shndërruar në pikë referimi për lexuesit shqiptarë në Itali dhe jashtë saj.
Gazeta “Bota shqiptare” shpërndahet në mbarë Italinë, në pikëshitjet që tregtojnë shtypin e huaj.
Prej disa vjetësh gazeta ka edhe faqet e saj internet www.shqiptariiitalise.com që përditësohen vazhdimisht dhe ku gjeni gjithnjë lajmet e fundit nga dhe për komunitetin shqiptar në Itali dhe rubrika të gjera ligjore të përgatitura posaçërisht nga avokatët e specializuar të emigracionit të shoqërisë Stranieri in Italia srl.

Redaksia www.shqiptariiitalise.com:
shqiptari@stranieriinitalia.it
botashqiptare@stranieriinitalia.it
Tel. +39 06 87410505 ose +39 366 4411902

Vetëm për abonime dhe shpërndarjen shkruani (mundësisht në gjuhën italiane) në: distribuzione@stranieriinitalia.it
ose telefononi në +39.06.87410507 ose +39.331.9267119

Vetëm për publicitet shkruani (mundësisht në gjuhën italiane) në: pubblicita@stranieriinitalia.it
ose telefononi në +39.06.87410507 ose +39.331.9267119

Dritëhijet e konsujve të nderit/2

Fini: “Padania nuk ekziston”