in

Të shtunën, ceremonia përkujtimore për SkënderbeunCeremoni përkujtimore me rastin e 543-vjetorit të vdekjes të Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu
Romë – Piazza Albania, 15 janar 2011, ora 13.00

Ambasada e Republikës së Shqipërisë dhe Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë organizojnë ditën e shtunë, më 15 janar në orën 13.00, një ceremoni në përkujtim të Heroit Kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu.

Janë të ftuar në sheshin “Albania” shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, arbëreshë, miq e dashamirës italianë. Do të vijojë një koktej.

Pasaportat: Brenda disa javëve do të nisë aplikimi në Romë e Milano

Qëllon arbitrin, shkualifikohet për pesë vjet futbollisti Sharra