in

Të zbulosh Shqipërinë në Trieste falë ASAT-it

Scoprire l’Albania
ekspozitë fotografike
Nga 27 deri më 30 nëntor 2010
Ish-selia e Agjencisë së Turizmit F.V.G, Piazza Unità d’Italia n. 4, Trieste
Përurimi të shtunën më 27 nëntor në orën 11.00
Në orën 22.00 në lokalin La Linea, festë me muzikë tradicionale shqiptare
Për informacione:
ASAT –
Associazione degli Studenti Albanesi a Trieste (Shoqata e Studentëve Shqiptarë në Trieste)
email: info@asatrieste.it
sito: www.asatrieste.it

Të shtunën 27 nëntor deri të martën, më 30 nëntor 2010, pranë ish-selisë së Agjencisë së Turizmit (Piazza Unità d’Italia), do të jetë e hapur ekspozita fotografike me titullin “Scoprire l’Albania”.

Ky aktivitet zhvillohet me PATROCINIO të Universitetit të Studimeve të Triestes, të Ministrisë Shqiptare të Turizmit, të Ambasadës Shqiptare në Romë dhe të Konsullatës së Përgjithshme shqiptare të Milanos.

Ekspozita do të ketë në qendër fotografi të rivierës shqiptare, të qyteteve të artit dhe të vendeve që bëjnë pjesë në historinë e Shqipërisë. Pjesa më e madhe e fotografive janë realizuar nga studentët e Alma Mater Studiorum  gjatë udhëtimeve të tyre në Shqipëri.

Përveç ekspozimit të fotografive, do të ngrihet dhe një stendë ku anëtarët e shoqatës do të jenë të pranishëm me radhë. Ata do të japin informacionet e nevojshme për shoqatën, ekzpozitën dhe Shqipërinë.

Gaia Sokoli në Zecchino d’Oro

Ferri i Padernos: gjithnjë e më e rëndë gjendja shëndetësore e Leonard Shehut