in

Teksti i dekretit të flukseve. 4.500 kuota për shqiptarët

Ja teksti i plote i dekretit te ri te flukseve qe parashikon ardhjen ne Itali te rreth 100 mije punonjesve te huaj, nga te cilet 4.500 shqiptare. Kerkesat do te mund te paraqiten on-line, por me pare duhet pritur botimi ne gazeten zyrtare dhe, siç parashikon neni 7 i dekretit, ne diten e percaktuar per çdo kategori punonjesish. Pikërisht sipas nenit 7, per shqiptaret kerkesat e punesimit duhet te paraqiten diten e 31-te pas botimit te dekretit ne Gazeten Zyrtare.

K.B.


Arrin dekreti i flukseve për 100 mijë ardhje të reja

Kontributet shoqërore vullnetare do të derdhen edhe në ambasadë