in

Torino-Savona me 140 gr kokainë me vete. Arrestohen dy të rinj

Arrestohen në stacion të trenit Mongrifonë të Savonës Alfred Tanushi 26 vjeç dhe Xhuliana Ymeri 20.

Romë, 13 maj 2012 – Prej dy javësh forcat e rendit të Savonës mbanin nën kontroll lëvizjet e 26 vjeçarit Alfred Tanushi sepse dyshonin se ishte i përfshirë në trafikun e drogës. Mbrëmjen e 10 majit, në stacionin Mongrifone të Savonës, e kanë arrestur bashkë me Xhuliana Ymerin 20 vjeçe, në trup të të cilës gjetën 140 gr. kokainë

Forcat e policisë i kishin parë të rinjtë të merini trenin për Torino. Agjentët kanë pritur kthimin e tyre pasi ishin të bindur se po shkonin në kryeqendrën e Piemontes për t’u furnizuar me drogë. Kur u kthyen në Savonë i kanë ndaluar dhe shoqëruar në Kuesturë dhe këtu gjatë kontrollit i kanë gjetur vajzës të fshehur nën rroba 140 gr. kokainë.

Të dy akuzohen për mbajtje dhe shpërndarje droge.

Borghezio: “Shqipëria vend i botës së tretë”

Masakrohen me shkopinj e çekiçë dajë e nip në Savona