in

Lavitola Metës: “Takohemi nesër në Farnesina”

Lavitola në telefon me ministrin e Jashtëm Meta

Një telefonatë e përgjuar mes Lavitolas dhe Metës e datës 20 tetor 2009, e nxjerrë sot nga La Repubblica tregon se Lavitola po lidhej edhe me ministrin e jashtëm shqiptar rreth takimit të tyre në ministrinë e Jashtme italiane. Ai flet fillimisht me Metën e më pas me shefin e kabinetit të tij dhe bien dakord te takohen në Farnesina pas takimit mes dy krerëve të diplomacive shqiptare dhe Italiane. Gjë që ndodh me përpikëri siç e tregon fotografia e shkrepur nga Irida Cami më 21 tetor në Farnesina.

Degjo telefonaten e pergjuar te botuar sot nga Repubblica

Lexo edhe: Meta për Lavitolan: “Nuk e mbaj mend atë person”

Meta përgënjeshtron veten

Përplaset trageti me një anije tregtare. 3 të vdekur dhe 5 të zhdukur

Përmbytet Roma. Qyteti në kaos