in

Narni. Rrihte të shoqen. Gjykatësi vendos largimin e tij nga shtëpia

E rrihte kur ishte shtatzënë e pas lindjes së vajzës. Muratori 36 vjeçar akuzohet për keqtrajtime, lëndime dhe kërcënime në rrethana rënduese dhe ndërkaq e ka të ndaluar t’i afrohet të shoqes dhe të bijës

Romë, 12 janar 2012 – Një murator shqiptar 36 vjeç, rezident në Narni (provinca e Ternit), emri i të cilit nuk bëhet i ditur, është urdhëruar jo vetëm të largohet nga shtëpia ku jetonte me partneren e tij dhe të bijën, por edhe të mos u afrohet vendeve që frekuentohen nga ato të dyja dhe familjarët e tyre. Masa administrative i është komunikuar të mërkurën nga agjentët e policisë dhe është vendosur nga gjykatësi Panariello, pas disa muajsh hetime të nisura për shkak të denoncimit për dhunë e kërcënime të bashkëjetueses së tij, 40-vjeçare italiane.

Sipas gruas, keqtrajtimet kanë nisur që në vitin 2000, kur gruaja ishte shtatzënë e është rrahur e kërcënuar për motive të dobëta, kryesisht xhelozi. Në vite gruaja i është drejtuar shpesh Ndihmës së Shpejtë, gjë që është verifikuar tashmë nga forcat e rendit që kanë mbledhur edhe dëshmitë e raportet e mjekëve. Megjithëse gruaja ishte përpjekur ta përzinte nga shtëpia, 36-vjeçari kishte vazhduar ta bezdiste e t-i nxinte jetën duke e detyruar vazhdimisht që ajo të ndryshonte mënyrën e të jetuarit, duke i shkaktuar asaj e të bijës gjendje ankthi të vazhdueshëm.

Burri është hetuar për keqtrajtime, kërcënime dhe lëndime në rrethanë rënduese dhe përkëto do të dalë para trupit gjykues.

Aksident rrugor. Humb jetën Besnik Nallbani

Lega qeverisë: “Asnjë modifikim ligjit të imigracionit dhe të shtetësisë”