in

Shqipëria turistike? – Foto lajm

Fotoja e realizuar në Durrës nga Arben Çeli agjencinë Reuters nuk ka nevojë për koment.
Shoqërohet nga didascalia: “Një grua mbledh kanaçe në një hapësirë të madhe toke të mbushur me plehra dhe mbeturina kimike në zonën e Ishmit, pranë Durrësit përgjatë bregdetit të Adriatikut, rreth 50 km larg kryeqytetit Tiranë, më 18 prill 2012. Sipas medias vendase, ambientalistët kanë theksuar se ndotja e shumëpërhapur në zonat përgjatë bregut mund të ndikojë tek turizmi gjatë sezonit të pushimeve verore”.

Romë. Policia qëllon ndaj makinës e plagos një shqiptar

Kooperanti, dokufilmi mbi kooperativat CEFA, sonte në Alfonsine të Ravennas