More stories

 • in

  Tare e Berisha: “Shqipëria mund të dhurojë akoma surpriza në Evropian”

  Në Euro 2016, Shqipëria do të luajë në grup me të zonjën e shtëpisë, Francën, me Rumaninë dhe “vëllezërit” e Zvicrës. Optimistë dy kuqezinj të Italisë Romë 14 dhjetor 2015 – Në shortin e hedhur më 12 dhjetor për Evropianin francë 2016, Shqipërisë i ra të jetë në grupin A bashkë me Francën, Rumaninë dhe […] More

 • in

  Tare e Berisha: “Shqipëria mund të dhurojë akoma surpriza në Evropian”

  Në Euro 2016, Shqipëria do të luajë në grup me të zonjën e shtëpisë, Francën, me Rumaninë dhe “vëllezërit” e Zvicrës. Optimistë dy kuqezinj të Italisë Romë 14 dhjetor 2015 – Në shortin e hedhur më 12 dhjetor për Evropianin francë 2016, Shqipërisë i ra të jetë në grupin A bashkë me Francën, Rumaninë dhe […] More

 • in

  Serie A: “Urime mister De Biasi”

  Edhe Seria A e kampionatit italian përcjell lajmin e kualifikimit të Shqipërisë në Francë 2016. Me një postim në rrjetin social facebook sjell një foto të Gianni De Biasit e fjalët e tij mbi mosbesimin e njerëzve para tre vjetëve e gjysmë se Shqipëria mund të bënte realitet këtë ëndërr dhe shprehjen e tij të […] More

 • in

  Serie A: “Urime mister De Biasi”

  Edhe Seria A e kampionatit italian përcjell lajmin e kualifikimit të Shqipërisë në Francë 2016. Me një postim në rrjetin social facebook sjell një foto të Gianni De Biasit e fjalët e tij mbi mosbesimin e njerëzve para tre vjetëve e gjysmë se Shqipëria mund të bënte realitet këtë ëndërr dhe shprehjen e tij të […] More

 • in

  Lotët e Lorik Canës dhe ëndrra e tij 13-vjeçare

   Qershorin e ardhshëm, Loriku do të udhëheqë përfaqësuesen shqiptare në fushën e lojës në Francë, duke realizuar një ëndërr shumëvjeçare 13 vjet më parë Lorik Cana zgjodhi të përfaqësonte ngjyrat kuqezi. Për një djalosh që luante te PSG në Francë dhe kërkohej nga dy kombëtare të mëdha, Zvicra dhe Franca kjo ishte një cështje zemre. […] More

 • in

  Lotët e Lorik Canës dhe ëndrra e tij 13-vjeçare

   Qershorin e ardhshëm, Loriku do të udhëheqë përfaqësuesen shqiptare në fushën e lojës në Francë, duke realizuar një ëndërr shumëvjeçare 13 vjet më parë Lorik Cana zgjodhi të përfaqësonte ngjyrat kuqezi. Për një djalosh që luante te PSG në Francë dhe kërkohej nga dy kombëtare të mëdha, Zvicra dhe Franca kjo ishte një cështje zemre. […] More

 • in

  UEFA: “Shqipëria rishkruan historinë”

  “Shqiponjat e zeza mbizotërojnë në Armeni dhe shkojnë në fazën finale të Evropianit për të parën herë në historinë e tyre”. Kështu shkruhet menjëherë pas ndeshjes në faqen zyrtare internet të EUFA-s, ku sintetizohet në pesë rreshta fitorja historike e kuqezinjve, falë të cilës Shqipëria shkon për herë të parë në fazën finale të kompeticionit […] More

 • in

  UEFA: “Shqipëria rishkruan historinë”

  “Shqiponjat e zeza mbizotërojnë në Armeni dhe shkojnë në fazën finale të Evropianit për të parën herë në historinë e tyre”. Kështu shkruhet menjëherë pas ndeshjes në faqen zyrtare internet të EUFA-s, ku sintetizohet në pesë rreshta fitorja historike e kuqezinjve, falë të cilës Shqipëria shkon për herë të parë në fazën finale të kompeticionit […] More

 • in

  De Biasi: “Felicissimo, perché con la nazionale gioisce un popolo intero”

   “Grandissima felicità per aver raggiunto un sogno insperato”. De Biasi parla subito dopo la partita Armenia-Albania a Sky Sport. Prima, si toglie qualche sassolino dalle scarpe: “Tre anni fa qualcuno mi rideva dietro quando parlavo che potevamo fare qualche risultato importante…”. Ma la felicità di oggi è grandissima per l’italo-albanese Gianni De Biasi: “Una grande […] More

 • in

  De Biasi: “Felicissimo, perché con la nazionale gioisce un popolo intero”

   “Grandissima felicità per aver raggiunto un sogno insperato”. De Biasi parla subito dopo la partita Armenia-Albania a Sky Sport. Prima, si toglie qualche sassolino dalle scarpe: “Tre anni fa qualcuno mi rideva dietro quando parlavo che potevamo fare qualche risultato importante…”. Ma la felicità di oggi è grandissima per l’italo-albanese Gianni De Biasi: “Una grande […] More